Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 28 oktober 2018

D66 kiest voor een multifunctioneel theater voor de Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard vergrijst, jongeren trekken weg en er is veel leegstand in winkelgebieden. Om de vitaliteit terug te brengen en ons eiland aantrekkelijk te houden, moet het voorzieningenniveau op peil blijven. Een multifunctioneel theater met professionele faciliteiten (licht, geluid, coulissen) draagt daaraan bij. Dit theater is er voor onze eigen culturele instellingen; voor muziek, dans, toneel, boeklezingen, exposities en film, maar ook voor professionele producties. Denk bijvoorbeeld aan een bekende cabaretier of schrijver. D66 is de enige partij die hier zich al jaren echt hard voor maakt. Hoe fantastisch zou het zijn als je niet meer het eiland af hoeft voor een avondje uit?