Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 1 mei 2019

Nieuw afdelingsbestuur gekozen in de AAV van 8 april 2019

In de ledenvergadering van 8 april jl, hebben de leden van de Hoeksche Waard een nieuw bestuur gekozen. Onder dankzegging aan Lex Westerman (voorzitter) en Peter Riedijk (penningmeester/secretaris) is er een nieuw bestuur gevormd.

Dat er veel leden binnen de afdeling actief willen zijn en willen helpen de afdeling te laten groeien blijkt wel uit het feit dat er maar liefst 5 kandidaten zich aangemeld hebben voor een bestuursfunctie. Dit heeft geresulteerd in een voltallig bestuur met een mooie bezetting in functies.

Het nieuwe bestuur bestaat uit de volgende leden: René Seedorf (voorzitter), Sjoerd van Driel (secretaris), Eugene Diedericks (penningmeester), Frist Poutsma (politiek secretaris) en Inge Engels (campagne).

Hiermee is D66 Hoeksche Waard klaar voor de toekomst! Voor de Hoeksche Waard!