Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 15 mei 2019

Coen Raijer beëdigd als Burgerlid Gemeente Hoeksche Waard

Op 14 mei 2019 is Coen Raijer, tijdens de besluitvormende raad, beëdigd als burgerlid gemeente Hoeksche Waard.

Coen volgt Frits Poutsma op die op 8 april 2019 algemeen bestuurslid van de afdeling D66 Hoeksche Waard is geworden. In het bestuur zal Frits zich voornamelijk als contactpersoon voor de fractie gaan inzetten. Met de beëdiging van Coen is de fractie van D66 Hoeksche Waard weer compleet. Coen zal zich voornamelijk richten op financiën, veiligheid en algemeen bestuurlijke zaken.

De fractie bestaat uit Fractievoorzitter Miranda den Tuinder-van Meteren, Pim Booman, Jeffrey Quartel en Coen Raijer. Daarnaast zit een enthousiast team van steunfractieleden, te weten; Connie de Ruiter, Marina Le Clercq, Hans Engels en Menno van Diest.

Wil je ook een keer een fractievergadering bijwonen dan kan dat, kijk even op deze site bij de agenda, daar staan de data van de vergaderingen vermeld.