Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 18 september 2019

Hoeksche Waard wat ben je mooi!

Een van de speerpunten van D66 Hoeksche Waard voor deze periode is cultuur. Cultuur is de basis van ons zijn, en wat ons betreft mogen we daar wel wat trotser op zijn in de Hoeksche Waard. Op zaterdag 14 september was het open Monumentendag. Natuurlijk hebben de fractieleden van D66 prachtige monumenten bezocht. De enthousiaste verhalen van de vele vrijwilligers en het mooi weer zorgde voor een heerlijke dag. Het heeft genoeg inspiratie opgeleverd voor input voor het eerste cultuurbeleid dat ontwikkeld wordt. Donderdag 19 september is D66 HW ook vertegenwoordigd bij één van de drie dorpsgesprekken over cultuur in de Buitensluis in Numansdorp. Tijdens deze dorpsgesprekken kunnen inwoners hun visie op cultuur geven. Het nieuwe cultuurbeleid, gedragen door gemeente, culturele organisaties, ondernemers en initiatiefnemers, vormt de basis voor cultuurbeleid voor de komende jaren.